Innredning

Hva er vel bedre enn å dele sine erfaringer med andre? Det er jo slik vi innhenter inspirasjon. Vi finner noe vi liker litt her og litt der og plutselig så har vi vår egen personlige stil. Vi er jo så stolte av hjemmet vårt i dette landet. Med den lange vinteren så er det viktig å trives innendørs.Rammehyller/vegghyller

Disse hyllene kan brukes til så mangt. Ikke bare rammer, men også lykter, pyntegjenstander, små blomster, planter eller en kvist.  Å kombinere gjenstander i ulike høyder er både dekorativt og flott.

Rammehyllen i kolleksjonen til Perfect Home fåes i både sort og hvit og er håndlaget. Den er 91 cm bred og 12,5 cm dyp. 

Pris 499,-
Fargevalg

Jotun sine nettsider gir så mye inspirasjon synes jeg. De gir mange tips uansett om du skal fornye ute eller inne. Det er helt utrolig hva ny maling gjør for vegger, gulv og tak! Det er jammen ikke enkelt å velge blant alle de vakre fargene.

Nå som det er så "in" å male møblene hvite så er det kanskje lurt å finne en lekker veggfarge som gir litt kontrast. Disse fargene er bare rålekre til hvite møbler.
Bildet er hentet fra jotun.
Mange av våre produkter er nydelige til disse fargene. Det flotte er at vi har serier med produkter slik at mye passer sammen

28 kommentarer:

 1. Jeg skal male stuen min i Morgendis nå, og gleder meg helt villt til å få opp mine lekre ny Perfect Home rammer og rammehyller i min nye stue!

  SvarSlett
 2. Hehe, artig å lese dette. Eg har malt alle møblene mine kvite, og har i tillegg tre av fargene som er på fargekartet som er vist her, på forskjellige vegger her i huset :)

  SvarSlett
 3. Thank you for sharing an interesting and very useful article. And let me share an article about health here I believe this is useful. Thank you :)

  Obat Diabetes Herbal, Pengobatan Alami Diabetes
  Obat Penghancur Kista, Pengobatan Kista Tanpa Operasi
  Cara Mengobati Konjungtivitis Secara Alami

  SvarSlett
 4. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

  Cara Mengobati Gondok Beracun
  Cara Menghilangkan Varises

  SvarSlett