Fordeler ved å holde et party

Hvorfor ikke invitere vennene dine til et hyggelig homeparty? Det er både sosialt og morsomt i tillegg til at du får handle dine interiørfavoritter i ro og mak. Dessuten er det et koselig avbrekk i en ellers travel hverdag.

Line Eidem
Line Eidem som er daglig leder på Egon, Stjørdal synes det både sosialt og trivelig og  inviterte denne uken gode venninner til homeparty med Perfect Home. Hun deler sin historie med oss:

Jeg pleier å være vertinne to ganger i året. En gang på våren og en gang på høsten. Det er alltid trivelig å samle flere jenter! Produktene fra Perfect Home er "Perfekte" og har god kvalitet. Selv om de fleste venninnene mine har ulik smak, så finner alle noe som passer enten hjemme, på hytta eller som gave.

De flotte vertinnefordelene er en ekstra bonus oppå det som er så hyggelig. Her om dagen fikk jeg rammehyllen som avtalegave, og den har stått lenge på min ønskeliste!!!

Jeg inviterer stort sett 10-12 gjester, kollegaer, venner og familie. Det blir på en måte en fast gjeng som VIL på party og ”maser” på meg om å finne en ledig partykveld. Jeg har en enkel servering. Smører noen rundstykker og har evnt en kake eller litt snop, kaffe og brus. Ja vi koser oss mens vi blar i katalogen og flere av produktene blir ”snakkis” under kvelden.

Anne Britt Strand og Siri Brennvall Sæternes
Demo/utstillingsbordHelga Forbord
Min faste, dyktige og blide forhandler Helga Forbord,  lager i stand et innbydende utstillingsbord som gjestene stadig må bort å kikke på og ikke minst ta og føle på produktene. 

Jeg har en travel jobb som daglig leder på Egon, har mann og barn, hus og venner men… å holde et Perfect Home party er aldri et pes! Jeg gleder meg stort og det blir alltid et høydepunkt i hverdagen.

Alt som har med Perfect Home å gjøre gir meg bare positive opplevelser! 

Har du lyst til å være vertinne for et Perfect Home party?
Registrer deg HER så vil en forhandler i nærheten ta kontakt med deg :-)
18 kommentarer:

 1. At present, Forbrukeretaten.no connections as well as cheaper broadband for each year running. It makes it difficult for the regular customer to learn about what is possible and what options is the best solution for the needs that you have. Our overview of cheap broadband services in Norway is a good beginning for those who want to know about what is available.

  SvarSlett
 2. Thank you for sharing an interesting and very useful article. And let me share an article about health here I believe this is useful. Thank you :)

  Cara Mengobati Kencing Nanah (Gonore) dengan Daun Sirih
  Obat Penghancur Kista Ovarium
  Obat Nyeri Tumit Tradisional

  SvarSlett
 3. Thank you for sharing an interesting and very useful article. And let me share an article about health here I believe this is useful. Thank you :)

  Manfaat Buah Pisang Untuk Wajah
  Jenis Pisang untuk Masker Wajah
  Obat Sakit Pundak dan Leher

  SvarSlett
 4. I think this is the right way to celebrate a party, it doesn't matter what type of party you are celebrating..

  office.com/setup

  SvarSlett