torsdag 22. mars 2012

Lyst til å være vertinne for et Perfect Home party?

Hvorfor ikke invitere vennene dine til et hyggelig homeparty? Det er både sosialt og morsomt i tillegg til at du får handle dine interiørfavoritter i ro og mak. Dessuten er det et koselig avbrekk i en ellers travel hverdag.

Line Eidem
Line Eidem som er daglig leder på Egon, Stjørdal synes det både sosialt og trivelig og  inviterte denne uken gode venninner til homeparty med Perfect Home. Hun deler sin historie med oss:

Jeg pleier å være vertinne to ganger i året. En gang på våren og en gang på høsten. Det er alltid trivelig å samle flere jenter! Produktene fra Perfect Home er "Perfekte" og har god kvalitet. Selv om de fleste venninnene mine har ulik smak, så finner alle noe som passer enten hjemme, på hytta eller som gave.

De flotte vertinnefordelene er en ekstra bonus oppå det som er så hyggelig. Her om dagen fikk jeg rammehyllen som avtalegave, og den har stått lenge på min ønskeliste!!!

Jeg inviterer stort sett 10-12 gjester, kollegaer, venner og familie. Det blir på en måte en fast gjeng som VIL på party og ”maser” på meg om å finne en ledig partykveld. Jeg har en enkel servering. Smører noen rundstykker og har evnt en kake eller litt snop, kaffe og brus. Ja vi koser oss mens vi blar i katalogen og flere av produktene blir ”snakkis” under kvelden.

Anne Britt Strand og Siri Brennvall Sæternes
Demo/utstillingsbordHelga Forbord
Min faste, dyktige og blide forhandler Helga Forbord,  lager i stand et innbydende utstillingsbord som gjestene stadig må bort å kikke på og ikke minst ta og føle på produktene. 

Jeg har en travel jobb som daglig leder på Egon, har mann og barn, hus og venner men… å holde et Perfect Home party er aldri et pes! Jeg gleder meg stort og det blir alltid et høydepunkt i hverdagen.

Alt som har med Perfect Home å gjøre gir meg bare positive opplevelser! 

Har du lyst til å være vertinne for et Perfect Home party?
Registrer deg HER så vil en forhandler i nærheten ta kontakt med deg :-)

19 kommentarer:

 1. michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonlinestores.us.com/
  chanel handbags outlet, http://www.chanelhandbagsoutlet.in.net/
  seahawks jersey, http://www.seattleseahawksjersey.us/
  puma shoes, http://www.pumaoutletonline.com/
  mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
  michael kors handbags outlet, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
  black friday 2015, http://www.monclerjacketsuk.co.uk/
  phone cases, http://www.iphonecases.us.com/
  christian louboutin outlet, http://www.christianlouboutinonline.us.com/
  barbour jackets, http://www.canadagoosecanada.com/
  coach outlet store, http://www.coachoutletstoreonline.in.net/
  dallas cowboys jersey, http://www.dallascowboysjersey.us/
  cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/
  michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletonline.in.net/
  tory burch outlet online, http://www.toryburchoutletonline.in.net/
  insanity workout, http://www.insanityworkout.us.com/
  ralph lauren,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren italia,ralph lauren sito ufficiale
  rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
  packers jerseys, http://www.greenbaypackersjersey.us/
  supra shoes, http://www.suprashoes.us.com/
  mm1016

  SvarSlett
 2. Người ta thường kể rằng do trang tri noi that hiện đại chủ yếu lưu ý vào việc áp dụng các mẫu phân bố đơn thuần và nhỏ gọn. vững trãi, thậm chí các san pham do go phong khach , do go noi that phong ngu , do go phong an không có quá nhiều khía cạnh nhưng vẫn chứng minh vẻ hoành tráng một cách tuyệt vời.. Đó là các ích lợi thực sự của tác phẩm đồ gỗ như ghe sofa hay giuong ngu kể chung. Còn đối với do go nha bep thì sao? tu bep hay phụ kiện cần có được sự kỳ lạ riêng, san pham sat , sat my thuat , gia cong inox là chiếc chìa khóa khiến bếp trông phá cách mà vẫn có sự thú vị và tinh xảo riêng

  SvarSlett