tirsdag 6. mars 2012

Har du lyst til å jobbe med interiør?


Er du interessert i interiør og liker å bli kjent med nye mennesker? Hvorfor da ikke tjene penger på din interesse? Prøv deg som selger for Perfect Home! Vi har stor etterspørsel etter våre produkter og  trenger stadig nye selgere over hele landet. 

Vår dyktige forhandler Lene Nilsen stortrives med jobben og kan fortelle følgende:


Lene Nilsen
Jeg hadde litt erfaring fra salg i interiørbransjen da jeg snublet over en annonse for Perfect Home i ”Ukebladet Hjemmet”. Jeg falt for bildene, ble nysgjerrig og ba om mer informasjon. Jeg brukte litt tid før jeg bestemte meg, men har ikke angret en eneste dag!

Produktene er så utrolig lettsolgte og populære. Siden jeg startet i 2008 har jeg opparbeidet meg en enorm kundekrets og salgene går nesten av seg selv. Hver uke pakker jeg bilen med Perfect Homes flotte interiørkolleksjon for å holde homeparty hjemme hos mine kunder.


Truls Svendsen in action
under perfection Days 2
Hvert år arrangerer Perfect Home to fantastiske weekendturer som vi forhandlere kan kvalifisere oss til å delta på. Da premieres vi med flotte premier for gode salgsprestasjoner! I januar er vi i Norge og i august er det alltid et spennende reisemål i Europa. Disse turene er helt fantastiske og fullspekket med inspirasjon! I januar i år sto Truls Svendsen og Klaus Sonstad for underholdningen.

Det er så utrolig morsomt å treffe gamle og nye venner på disse turene. Målet mitt er alltid å bli med på tur og jeg har knyttet mange nære vennskapsbånd de siste årene!

 Jeg har en egen kontaktperson hos Perfect Home som alltid stiller opp når jeg trenger det. Det gir en enorm trygghet for meg som forhandler. Er det noe jeg lurer på eller trenger noen råd, får jeg alltid svar.
 
Jeg stortrives med å kunne være min egen ”sjef”, og selv bestemme hvor mye jeg ønsker å jobbe. Det er vanskelig å ”ta fri” for det er så utrolig morsomt og jeg møter stadig nye fantastiske mennesker. Interiør er min store interesse og jeg føler meg priviligert som kan ha interessen som arbeid. Med flotte produkter og fine konsepter er Perfect Home et sted jeg ønsker å være LENGE!

Dersom du er interessert i interiør og ønsker å tjene gode penger på din interesse – så  ikke nøl! Du kommer garantert ikke til å angre.

Hilsen fra Lene :-)

Har du lyst til å prøve deg som selger? Ta kontakt med oss her eller ring oss på 22 65 65 14.
Vi sender deg uforpliktende informasjon om hva vi kan tilby.

 Velkommen til Perfect Home

16 kommentarer:

 1. No har jeg sendt inn navn og det somme måtte trenges til å få en uforpliktende informasjon fra dere,spennende ☺
  -Beate-

  SvarSlett
 2. michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonlinestores.us.com/
  chanel handbags outlet, http://www.chanelhandbagsoutlet.in.net/
  seahawks jersey, http://www.seattleseahawksjersey.us/
  puma shoes, http://www.pumaoutletonline.com/
  mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
  michael kors handbags outlet, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
  black friday 2015, http://www.monclerjacketsuk.co.uk/
  phone cases, http://www.iphonecases.us.com/
  christian louboutin outlet, http://www.christianlouboutinonline.us.com/
  barbour jackets, http://www.canadagoosecanada.com/
  coach outlet store, http://www.coachoutletstoreonline.in.net/
  dallas cowboys jersey, http://www.dallascowboysjersey.us/
  cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/
  michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletonline.in.net/
  tory burch outlet online, http://www.toryburchoutletonline.in.net/
  insanity workout, http://www.insanityworkout.us.com/
  ralph lauren,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren italia,ralph lauren sito ufficiale
  rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
  packers jerseys, http://www.greenbaypackersjersey.us/
  supra shoes, http://www.suprashoes.us.com/
  mm1016

  SvarSlett
 3. Người ta thường kể rằng do trang tri noi that hiện đại chủ yếu lưu ý vào việc áp dụng các mẫu phân bố đơn thuần và nhỏ gọn. vững trãi, thậm chí các san pham do go phong khach , do go noi that phong ngu , do go phong an không có quá nhiều khía cạnh nhưng vẫn chứng minh vẻ hoành tráng một cách tuyệt vời.. Đó là các ích lợi thực sự của tác phẩm đồ gỗ như ghe sofa hay giuong ngu kể chung. Còn đối với do go nha bep thì sao? tu bep hay phụ kiện cần có được sự kỳ lạ riêng, san pham sat , sat my thuat , gia cong inox là chiếc chìa khóa khiến bếp trông phá cách mà vẫn có sự thú vị và tinh xảo riêng

  SvarSlett