mandag 13. februar 2012

Fortjener du et hjerte til Valentines?

Den 14.februar er det Valentines Day. I morgen kl 15.00 trekker vi to heldige vinnere som får veggdekor hjerter sett á 4, tilsendt i posten.

Det du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar her på bloggen eller på vår Facebookside og fortelle hvorfor vi skal sende disse vakre hjertene til deg. Og husk!

Det er lov å skryte av seg selv :-)

Savona veggdekor hjerter sett á 4. Det store bildet er 24x24 cm.
De fire bildene har en verdi på kr 299,-

115 kommentarer:

 1. Rett og slett fordi at jeg fortjener det :) nå er det min tur at noe koselig skjer !

  SvarSlett
 2. Takk for en flott side og butikk, så utrolig mye fint:)
  Jeg ville bli fantastisk glad for disse hjertene! Ikke minst fordi de var helt skjønne, da:) Men det hadde vært så utrolig koselig med en liten oppmuntring her jeg sitter høygravid med bekkenløsning, nylig brukket ben og to aktive småtasser som ikke har så lett for å forstå at mamma er litt mindre "tilgjengelig" enn før. Man vil jo så gjerne strekke til og være overalt, mens jeg nå er låst til krykker og sofa.
  Krysser fingrene:))

  Klem Nina T Sørle
  ninto77@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Jeg vet min samboer liker disse og syns han fortjener det. han har bursdag idag og jeg ligger rett ut med omgangssyke og får ikke stelt istand noe for han :-(
  Gaske leit,selvom jeg veit han forstår da!

  SvarSlett
 4. Jeg fortjener de fordi jeg alltid stiller opp for andre og krever aldri noe tilbake, så jeg rtee og slett fortjener de. :)

  SvarSlett
 5. ALLE fortjener et hjerte!

  SvarSlett
 6. Jeg syns rett og slett datra mi fortjener disse, rett og slett fordi hun er verdens beste datter. Og hun har egentlig litt uflaks rett som det er, så nå kan det smake med en oppmuntlring i hverdagen :)

  SvarSlett
 7. Because Im worth it ;) jeg synest de er lekre, å jeg vinner aldri noe ;))

  SvarSlett
 8. jeg ønsker meg disse hjertene til meg selv..man blir liksom litt ensom når man er singel og valentinesaker er i alle butikker og reklamer i ukesvis før dagen..ønsker meg litt kjærlighet til meg selv og disse hjertene er flotte!!

  SvarSlett
 9. fortjener disse da jeg nettopp har flytta inn i ny bolig. Trenger alltid noe nytt å pynte opp med da :-)

  SvarSlett
 10. Jeg syns at jeg fortjener det siden alle her i huset glemte morsdagen i går ;-)

  SvarSlett
 11. Jeg fortjener det fordi jeg nylig har fått en liten gutt, har en fra før og bruket hele mitt hjerte på dem:) så da trenger jeg et annet hjerte for å pynte hjemme:)

  SvarSlett
 12. Hanna Engen Stabekk13. februar 2012 kl. 09:36

  Fordi jeg nå har ligget med influensa i en uke og synes det er min tur til at noe positivt skjer! :-) jeg er sikker på at de hjertene vil gjøre meg frisk, så fine som de er!
  Hilsen Hanna Engen Stabekk
  Hanna_ed92@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Jeg syns jeg fortjener det fordi jeg ser på meg selv som en omsorgsfull person. Liker at de rundt meg har det bra, syns ikke noe om hvis de har det vondt.

  SvarSlett
 14. Så spennende!! dette må deles med venner og bekjente =) MVH Yvonne.

  SvarSlett
 15. Alle ønsker seg vel disse hjertene, så hvorfor ikke meg? :)

  SvarSlett
 16. Thea Johanne Gover13. februar 2012 kl. 09:38

  Jeg synes jeg fortjener et hjerte fordi jeg ikke har tid til å feire valentines day, og må være på skole og jobb hele dagen... Og da hadde det vært godt å kommet hjem å vite at jeg har noe fint som kommer i posten og som jeg kan bli glad av.
  (thea_gover@hotmail.com)

  SvarSlett
 17. Æ syns rett og slett at æ og min sønn fortjæne d:-) han e 16 mnd og har vært syk med feber og omganssyke og nu har mamman omganssyke:-/ og pappan drar på havet i kveld så han er ikke heime på valetines dagen:-/ så hadde vært en stor og gledelig oppmuntring:-)

  Takk! camilla I

  SvarSlett
 18. Jeg fortjener en gave fra dere fordi æ har vært flink på morra parten i dag. Vaska gulv klær og koppa. Fikk fyr i ovn på første forsøk og steller fint med mine kjære. Pusser opp i yttergangen å treng noe fint å ha til pynt! :-D

  SvarSlett
 19. Jeg fortjener dem virkelig, for jeg har i disse dager "4årsjubileum" som singel, så den typen oppmerksomhet har jeg ikke fått på mange år :(

  SvarSlett
 20. Hei og takk for en fantastisk side:)

  Jeg syns jeg fortjener de fordi nå har jeg gått hjemme i et og et halvt år pga graviditet med tidlig bekkenløsning, og kunne ikke gjøre noen ting. Også har jeg jo hatt mammaperm med min skjønneste datter:) Jeg ser på meg selv som en omsorgsfull husmor som prøver og gjøre det beste ut av alt. Jeg prøver å ta godt vare på både barn, mann, dyr og hus:) Vi driver og planlegger å bygge hus og syns de hjertene passer utrolig godt inn i den stilen vi har og skal ha. Vi har ikke hatt det så veldig lett de siste årene så en oppmuntring står høyt på listen:)

  SvarSlett
 21. Nå er det på tide at det skjer noe hyggelig her. Jeg er 36år og har det siste året vært igjennom brystkreft med cellegift, ooperasjon og stråling.....spontanabortert....og akkurat vært igjennom samlivsbrudd med mannen som jeg har vært sammen med i 9år og som jeg trodde var den rette. Jeg er ikke ute etter medlidnhet....bare en oppmuntring.....fordi jeg rett og slett fortjener det og trenger en oppmuntring :-)

  Mvh

  Cathrine NOmél
  Cathrineberntsen@yahoo.no

  SvarSlett
 22. Jeg er av den oppfatning at de aller fleste fortjener et hjerte på Valentines <3

  Ha en fin dag alle sammen <3

  Anne R.

  SvarSlett
 23. Eg synest desse hjertene er nydelig og har veldig lyst på dei... Har dessverre aldri vinnerlykke så derfor hadde det vore kjempekoselig om det hadde blitt min tur til å vinne no:))

  SvarSlett
 24. jeg har faktisk ikke lyst å nominere meg selv, men min kjempegode arbeidskolega Laila. Hun er verdens beste kollega og hun er mor til 2 nydelige jenter... Jeg syner hun fortjener denne premien for at det hadde vært en hyggeli presang til hennes bursdag. Som er i morgen :-)

  SvarSlett
 25. Mange gode innlegg her og jeg synes alle fortjener ett hjerte på denne dagen,,egentlig hver dag :-)

  SvarSlett
 26. Tror nok det er mange som fortjener, eller trenger en slik oppmuntring i hverdagen. Men skal jeg legge frem en grunn på hvorfor jeg fortjener det, må jeg vel skrive litt mer om det:
  I 2005 var min mann utsatt for en bilulykke som ga han hjerneskade og gjorde han handicapet. Vi giftet oss 3 mnd etter ulykken, og målet hans var å kunne gå opp kirkegulvet, noen han klarte.
  I 2008 fikk han kreft, og vi var ut og inn på radiumen i 9 mnd. Nå er det etterkontroller, og ett evig håp om at han skal holde seg frisk.
  Så ble vi lurt av noen snekkere, så vi sitter i uferdig hus, begge på trygd, og ser igrunnen ingen løsning på det problemet enda.
  Men det toppet seg vel når min sønn var på Utøya, og ble truffet. Fysisk går det fremover, og ny operasjon venter 1 mars.
  Vi har 6 barn til sammen, og setter samvær, glede, og omsorg høyt her i huset. Noen hjerter vil gjøre seg godt :)
  Noe av det vi har opplevd ligger å lese her: 123hjemmeside.dk/lissangel
  Er en del jeg ikke har lagt inn fra de siste årene her, pga personværnloven, og kommende rettssak.
  Elsker stilen til Perfect Home :)
  Hilsen Liss Waldenstrøm
  lissangel@live.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Ærlig talt så syns eg så absolutt du fortjener det !!!
   Håper inderlig at du er den heldige vinner.

   Slett
 27. jeg fortjener et hjerte som en liten oppmuntring fordi jeg har vært masse syk i de 2 siste månedene.jeg liker veeeldig godt perfect home produktene:-):)

  SvarSlett
 28. Disse hjertene var bare helt nydelig, og hadde gjort seg veldig godt i stuen min :) Desverre har jeg liten tro på at akkurat JEG skulle vinne, men kan jo aldri miste håpet!

  Mvh. Lise
  (lis277@hotmail.com)

  SvarSlett
 29. jeg synes jeg fortjener det fordi: nå er det under 1 mnd til jeg blir gressenke HELE sommeren og alene med mine 3 jenter på 8,3,1 år. så da hadde det vært koselig å hatt de bildene i hylla mi og sett på dem:) for de er utrolig fine :)

  ha en strålende mandag :)

  MVH
  Caroline Ø Hansen

  SvarSlett
 30. Jeg kunne godt tenkt en valentine gave. Jeg har aldri fått en sån gave før. Jeg er heller ikke mor, eller har min mor i livet så jeg fikk ikke noen oppmerksomhet på morsdag heller. Så da hadde det vært veldig Koz med en gave fra dere....!

  SvarSlett
 31. Jeg har ti års jubileum med mannen min, og hadde planlagt overraskelsesfeiring for oss i morgen, men nå er vi syke og må holde oss hjemme..

  SvarSlett
 32. tja...snill mor til to :)
  Mange gode grunner men det har vel alle.....

  Follow your heart and your dreams will come true!

  SvarSlett
 33. Det hadde vært supert å fått en liten hilsen i hverdagens mas og kjas.. Har en gubbe som ikke fins romantisk... så om jeg skal ha blomster i morgen må jeg nok ut å kjøpe de sjøl...
  Hjertene hadde passet perfekt inn hos meg <3
  Ha en fin dag
  Klem

  SvarSlett
 34. Hei.Synes egentlig at mannen min firtjener disse.Han sliter mye i hverdagen,masse smerter i forbindelse med leddgikt.Ingen medisiner som virker.Men allikevell så står han på for oss her hjemme (jeg sliter med mitt jeg å) og vi har tvillinger på 10 som krever sitt den ene av de har også ADHD så som dere skjønner har vi en tøff hverdag.Vi står i alt dette helt alene også da vi ikke har noe særlig nettverk rundt oss.Synes virkelig det var vår tur til å få en oppmuntring.Står alltid på for alle andre men glemmer fort vekk å pleie seg selv.Håper vi er heldige.Ps! nydelige hjerter forresten.

  SvarSlett
 35. ja, alle fortjener jo et hjerte til Valentines ♥ eg vil gjerne dele et med min kjære og mine 2 barn som betyr allt for meg :)
  Har delt på facebook ;)

  SvarSlett
 36. Åh, de var jo kjempefine!!
  Jeg har et perfekt sted og sette de, nemlig på ei hylle over tv'n, og da kan jeg sitte og se på dem hver dag :-)
  Ellers er jeg en snill mor til to og ei god kone!!

  Mona :-)

  SvarSlett
 37. Jeg fortjener det fordi jeg er sammen med en som ikke bryr seg noe om sånne dager. Og det er alltid koselig å få noe. Hadde vært fornøyd med bare ett lite kort jeg:)
  syntes dere har kjempe masse flott:)

  Og det hadde vært fint med de flotte hjertene hos meg:)

  SvarSlett
 38. Fortjener vel ikke et hjerte mer enn alle andre... Men hadde vært morro å vinne noe en gang:)

  SvarSlett
 39. Alle fortjener et hjerte på Valentines day.
  Men synes jeg fortjener et hjerte med tanke på at kjæresten ligger på sjukehus for en operasjon og på fredag drar han tilbake oppi nord i forsvaret. Da veit jeg ikke når jeg får se han igjen neste gang. Hjertene vil få meg til å tenke på hvor heldig jeg er som har han og glede meg til han kommer hjem på perm <3

  SvarSlett
 40. fordi jeg fortjener det,synes jeg selv :o)står på for mine barn,og har ansvaret for alt alene,og stiller opp for andre så godt jeg kan.
  men synes at alle fortjener sånne fine hjerter,og alle hadde blitt veldig glad for en sånn gave,de er jo kjempe flotte.
  Mona
  (mon-iren@hotmail.com)

  SvarSlett
 41. Jeg synes selv at jeg fortjener det:) I alle fall like mye som andre. Og så vil jeg tro at min mann glemmer meg den dagen:( For han husker ikke slike dager, få det er alltid jeg som overrasker han med noe. Og han blir veldig glad for det jeg gir han, enten det er en ting eller nor fra meg;) Men det ville vært veldig koselig å få noe selv på en slik dag:)

  SvarSlett
 42. Om jeg fortjener de eller ei jeg ønsker meg dem iallefall :-)
  monica.fjeld@trollfjord.no

  SvarSlett
 43. Hei jeg syntes jeg fortjener det for jeg er nyseparert og vil derfor få den skipeste valentines dagen ever, kunne virkelig trengt enn oppmuntring ;)

  SvarSlett
 44. Fire hjerter som kan representerer de fire liv/hjerter i dette huset... Tror de hadde vært perfekte hos oss på stueveggen hvor de kan minne vår lille familie om å ta vare på hverandre i hverdagen. <3

  SvarSlett
 45. fortjener det for at jeg er den jeg er, og for at jeg trenger en oppmuntring, er lei meg om dagen<3

  SvarSlett
 46. Fordi jeg fortjener det ;)
  Disse var utrolig lekre og hadde passet perfekt på min hylle på soverommet som jeg driver å skal pusse opp =)

  SvarSlett
 47. Jeg ønsker meg disse fantastiske hjertene slik at jeg kan gjøre litt stas på min tante. Hun lar meg, min mann og vår vakre datter bo gratis i kjellerleiligheten deres i mens vi venter på at huset vårt er klart til overtagelse. Hun har alltid stilt opp for meg og jeg vil gjerne gi henne litt ekstra oppmerksomhet på alle hjerters dag (da min onkel er i utlandet på golftur med gutta). Jeg vet at hun hadde blitt veldig glad for disse.

  Jeg krysser fingrene!

  SvarSlett
 48. er helt sikker på at alle fortjener et hjerte !!dem er råfine !!noen har det tøffere enn andre i hverdagen og da er det godt med en oppmuntring !!alle har både gode og dårlige opplevelser med seg i bagasjen !!men det er det man får erfaringer av !! det gjør en sterkere !! stor klæm til alle,ha en fin mandag !! hilsen Mona Estilrønningen

  SvarSlett
 49. Hei!

  Å det er sikkert maaange som fortjener disse, sånn ca ALLE!!

  Men jeg fortjener de fordi jeg har vært gjennom en veldig slitsom graviditet og har hatt angst for å miste hver eneste dag, samtidig har jeg holdt ut.. en dag av gangen.. fordi min sønn og mann fortjener at jeg er tilstede i nuet. Jeg har fortsatt å søke jobber og holdt orden i huset og vært der for venner og familie oppi alt sammen! Endelig kan jeg puste ut og har 20 fine uker forann meg uten angst og redsel (forhåpentligvis!) Disse kunne minne meg på at jeg har en "ny start" og at det ordner seg - Alt ordner seg om man lytter til hjertet <3

  SvarSlett
 50. SÅ fine!! Hadde passet perfekt som symbol på mine fire flotte gutter. Minstemann kom lille julaften, hadde vært så koselig å pyntet opp med disse nå i permisjonstiden :)

  SvarSlett
 51. Velg meg, fordi jeg ALDRI vinner er blir valgt ut på slikt .
  Jeg fortjener det og etter en lang og mørk vinter er det godt å kunne fornye litt på pynten :)

  SvarSlett
 52. Jeg fortjener det fordi jeg har vært sykemeldt i veldig lang tid (14mnd) og har ikke mulighet til å komme tilbake i full stilling i min nåværende jobb! Jeg har heller aldri hatt noen å feire valentines med før nå så hadde vært veldig kjekt med noe pynt i vår nye 2. ett på huset! :-D

  SvarSlett
 53. jeg fortjener det fordi jeg endelig har kommet meg på bena etter en tøff fødsel og dager etterpå (8 uker). nå kan jeg endelig pynte opp litt og komme i orden hjemme og disse hjertene hadde passet perfekt :-)

  SvarSlett
 54. Min mor burde få dette :) hun stiller alltid opp, vi kjøpte hus i høst og det har kommet en del uforutsette utgifter i forbindelse med det og det har tatt mye tid, da har hun kommet med middag, bakt julekaker, passet dyr, kjøpt hundefôr (hunden min går på spesial fôr) for å spare oss utgiften ja, hun har rett og slett vært helt toppen! I tillegg til dette bor pappa i utlandet (de er fremdeles gift) og hun driver to frisør salonger, det er nesten aldri en lørdag uten at hun er på jobb - men når jeg begynner å se pjuskete ut på håret - da ber hun meg komme inn når hun egentelig har fri. Hun passer hester når min søster er bortreist (selv om hun er redd for hester) og har adoptert fire katter. Synes hun fortjener hjerter jeg :) Linda Svensen lindatsvensen@hotmail.no

  SvarSlett
 55. Så fantastisk flotte hjerter! Disse hadde jeg blitt kjempeglad for, siden jeg er sykepleier og er på jobb mange helger, helligdager og Valentinesdagen for å pleie syke mennesker.
  anettemyhre101@hotmail.com

  SvarSlett
 56. Jeg ønsker meg hjertene pga min første datter kunne vært 20 år i morgen om hun hadde fått leve(prematur 27 uke)Termin var 2 Mai. I ettertid har jeg fått 2 jenter med 6 år i mellom og begge er født 1 Mai.. Valentine dagen har jeg alltid delt inn i "tre" halv deler. Jobb først og tankene er aldri der de skal på denne dagen. Så kirkegården og prate litt og pynte. Resten av kvelden går med å fortsette å elske min familie. Lager alltid stor hjerte formet sjokolade kake og koser oss sammen. Gave er ikke så viktig. Har kake vi og mulig noen nye hjerter i posten<3<3<3 Elsker hjerter jeg<3

  SvarSlett
 57. Jeg har ønsket meg dette hjertesettet fra jeg så bilde av det første gangen, er så svak for alt med hjerter på! Jeg har Memories rammehylla her, som bare venter på selskap av dette fine hjertesettet :)

  SvarSlett
 58. Likte hjerta kjempegodt! Dei var stilige!!!
  Å få eit sånnt hjerte er med på å gjere folk glad. Alle fortjener eit sånnt:))

  SvarSlett
 59. Vakkert. Jeg har en mann som jobber og står på hele døgnet. Han brøyter og kjører saltbil. Har 3 småtroll som skal følges opp og det hadde vært kjekt og overasket min snille mann med en så flott gave. Han er min bestevenn her i livet og jeg vet at han hadde satt pris på en slik gave.

  Mvh Elin

  SvarSlett
 60. âlskar hjärtan och dessa var superfina <3

  SvarSlett
 61. Trenger en oppmuntring og hjertene var nydelige <3

  SvarSlett
 62. Virkelig fine hjerter. Om jeg er den rette til å motta noe så lekkert er opp til andre å vurdere! Ser frem til endelig å ha et homeparty snart :-)

  SvarSlett
 63. trenger en oppmuntring, sitter med nyoperert fot:( skal gå med ortose og holde foten stiv i 6 uker, har 3 uker igjen, så er det opptrening. elsker hjerter så det hadde vært en sTOR oppmuntring i hverdagen å vinne disse flotte hjertene <3

  SvarSlett
 64. jeg ville blitt utrolig glad for og få disse hjertene, de er så utrolig fine og på Valentines Day er jeg alene hjemme m mine barn for min samboer er på kurs i Sverige, så da hadde det vært veldig hyggelig og fått disse nydelige hjertene <3

  Vh Hanne

  SvarSlett
 65. jeg fortjener det siden jeg har vært gift med samme mann i 24 år .<3 det sier masse

  SvarSlett
 66. Trenger ei oppmuntring har vært på sykehuset med minstemann på 1,5 år i nesten 2 mnd pga at han er alvorlig syk. Hjertene er Nydelige<3 Ville hatt de på rommene til mine søte små oppå hyllene dem sine.

  Vennlig hilsen Elise mor til to søte små<3

  SvarSlett
 67. Jeg fortjener det fordi jeg har pusset opp stuen min helt alene og fordi disse hjertene passer perfekt inn i min vakre stue! Ikke minst fortjener jeg det fordi jeg er verdens snilleste :o)

  SvarSlett
 68. jeg er ei kvinne på 40 år med 2 herlige barn og ei katte. Vi bor i Søgne og trives godt her. Jeg skulle så gjerne ha fått noens hjerte men har vist ikke hell i kjærlighet...men Perfect Home's hjerter er jo for alle.. også de uten hell, så om jeg ikke blir den heldige som får de så tror jeg kanskje at jeg må kjøpe de :) Lykke til alle enslige hjertefrie sjeler <3

  SvarSlett
 69. Hei. Takk for flotte produkter..rett og slett elsker perfect home.

  Eg syns først og fremst at nettopp eg fortjena dissse hjertene fordi eg ha bursdag i måra (14.2). I tillegg ha dei siste 4 åra i livet mitt bydd på masser av tunge og såre utfordringer. Så disse 4 hjertene hadde vert en perfekt påminnelse på at eg er god nok:) disse 4 hjerter vil også symbolisere den sterke kjærligheten i min gode familie som består av meg,min kjære ektemann, jenta mi på 4 år og gutten mi på 1 år..en hææærlig kjærleiks 4-kløver <3 hadde passa perfekt på veggen i stua i vårt nye hus (nett nyinnflytta) og fargen er smash-i-smash med stilen vi kjører! takk

  SvarSlett
 70. Jeg fortjener de fine hjertene nettopp fordi jeg er meg og kanskje litt fordi jeg aldri vinner noen ting, og har jo nesten akuratt giftet meg så da passer det jo fint med noen hjerter når man er nygift og lykkelig <3<3<3

  SvarSlett
 71. Rett og slett for att jeg er MEG!! Snill og grei.Alle fortjener litt kjærlighet og hjerter simpelthen elsker jeg....Og vinner jeg skal min datter og jeg dele,hun er akkurat blitt samboer og trenger litt pynt:-)

  SvarSlett
 72. Hei ! Jeg har aldri hatt vinnerlykke, men "den som inte våger intet vinner" ;-)Trenger en liten oppmuntring i stua, og dette settet hadde passet helt perfekt.

  SvarSlett
 73. For man er langtidssykemeldt og trenger noe vakkert og se på , og så er det jo valentinsdag, og jeg har aldri fått noe på valentinsdagen før.

  SvarSlett
 74. De var kjempe fine, og hadde passet perfekt på hylla til min beste venninne :)
  Hvis jeg, for første gang i mitt liv, vinner disse så vil jeg gi de videre til henne, for hun er ett helt fantastisk menneske som har gitt meg utrolig mye! Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag hadde det ikke vært for henne <3 Både hun og jeg fortjener noe lyspunkt i hverdagen, og det hadde vært så koselig å kunne gitt dette til ei som betyr alt for meg :)

  SvarSlett
 75. Hadde vært supert med en overraskelse her jeg går og venter og venter med stooor mage på lillegutt som kan komme når som helst....:)

  SvarSlett
 76. Jeg syns j fortjener hjertene da huset vårt er mer eller mindre ødelagt av byggingen av nye e6.. Ikke får vi noe igjen for skadene statens vegvesen har påført huset vårt. Så vi må ta av egen lomme og fikse bl.annet alle veggene inne i huset deþ har blitt sprekker, grunnmuren er ødelagt både innvendig i kjeller og utenfor og en del andre skader som er forårsaket av risting i bakken.. Det var så ille at peisen i stua ristet bortover gulvet. Vi kjøpte huset for 2 år siden og nå er det nesten ødelagt. Ikke er det greit økonomisk med to gutter 1 på 14 mnd og en på 3 mnd. Hadde jo vært fint og pynte opp stua med noe fint fra dere

  SvarSlett
 77. For å si det sån, jeg har nett hatt bursdag og så var det morsdag, og det var ikke akkuratt mye å skryte av. Så DETTE fortjener jeg :)

  SvarSlett
 78. Fordi eg syns eg fortjæne det. :-) har en samboar som glømme av slike dager, så er væll opp til meg sjøl og huske sånne daga ;-)

  SvarSlett
 79. Fordi eg syns eg fortjæne det. :-) har en samboar som glømme av slike dager, så er væll opp til meg sjøl og huske sånne daga ;-)

  SvarSlett
 80. Hjertene var helt skjønne,har passet perfect her på hylla mi :)

  SvarSlett
 81. Selvfølgelig fortjener alle sånne!!!

  De var innmari søte og hadde passet fint hos meg siden jeg driver å bytter stil i stua :))

  SvarSlett
 82. eg vil gjeren ha de hjerte <3
  eg er ei ung mor 22, har to herlige barn som er9mnd. mellom.. minste er 9mnd.far er vekkereisende i jobb.
  vi bor vekke fra familienvåre,so eg er stort sett aleine med ungene å synst eg sjøl gjere en god jobb. får mye skryt at eg er so flink med ungene, å tøff. sio eg er aleina med dei,ingen som kan hjelper meg. so derfor synsteg at eg kan få <3, for en liten oppmuntring! for eg er en godmor?:))kanseide er tungt litt med to små, såog sei aleine..

  SvarSlett
 83. Sparer på hjerter...elsker hjerter...og PrefectHome..;o) ...og rett og slett fordi jeg syns jeg fortjener det..;o))))

  SvarSlett
 84. Eg syns eg fortjener det :-)) Eg fikk ingenting i går og var morsdag:-((

  SvarSlett
 85. Rett og slett fordi jeg trenger en liten oppmuntring akkurat nå:-)

  SvarSlett
 86. Er snart på mitt andre år som ME-syk. Er til tider veldig dårlig, og husbundet. Når man ikke kan gå ut, og ofte ikke orker besøk, er det ekstra koselig å kunne ha det fint rundt seg! <3 Men pengene strekker ikke helt til slik at jeg kan kjøpe alt det fine dere har, så en Valentines-gave hadde blitt satt meget stor pris på! <3

  SvarSlett
 87. Nydelige disse, skulle gjærne vært så heldig å vinne. Kunne sikkert skrevet mange grunner til hvorfor, men sliter med å komme på noen gode i forbifarten.... ;o) Eneste jeg kommer på er at gårdagens morsdag ble forbigått i stillhet, ingen frokost på senga, pakke eller morsdagskort da både jeg og sambo var på jobb og lilleprinsen var på overnatting hos bestemor. :o)

  SvarSlett
 88. hege merete slaastad13. februar 2012 kl. 19:44

  hei nydelige hjerter =) men vil ikke prøve å vinne de til meg selv!! men vil gjerene legge inn ett godt ord for ei som virkelig hadde fortjent en opptur nå =) å det er verdens snilleste mamma! hun har alltid stilt opp for alle og enhver og forventer aldri noe tilbake av noen. desverre har det skjedd mye uventet og mindre koslig. så de hadde vert midt i blinken som en nydelig valentins gave =)

  SvarSlett
 89. Hei! Jeg ”fortjener” å vinne denne flotte gaven fordi jeg, ja, rett og slett er en ung kvinne med viljestyrke til langt oppover ørene! Jeg har en alvorlig muskelsyk og sitter lenket til rullestolen – men studerer Statsvitenskap på universitetet. Ingenting skal få knekke meg, og jeg må ærlig si jeg er stolt over meg selv som klarer meg så godt som jeg gjør. Det eneste som holder meg oppe er drømmehuset som jeg håper kan bli en realitet om noen år.

  sunde92elin@hotmail.com

  SvarSlett
 90. Ligger med bihulebetennelse, og syns fryktelig synd på meg selv, så disse hjertene hadde jo bare vært suuuupert å få <3

  SvarSlett
 91. Hei!
  Disse tenker jeg passer å gi til mannen. Hans stilling på arbeidsplassen er overflødig og han er på jobbjakt. Ikke lett å forlate en jobb han er glad i.Trenger noen hjerter fra meg <3

  ann.christin.sjoberg@hotmail.com

  SvarSlett
 92. Alle fortjener et hjerte :) min tur å vinne nå.. ;)

  SvarSlett
 93. Jeg har gått gjennom mye vondt i min unge alder. Jeg mistet begge foreldrene mine for 4 år siden, noe som har påvirket meg mye. Jeg er i begynnelsen av 20-årene nå, og vil gi meg selv skryt for at jeg faktisk har klart meg gjennom dette, med mye hjelp vel og merke. Derfor fortjener jeg å vinne :)
  asnojo@hotmail.com

  SvarSlett
 94. Her var det mange som fortjente å vinne. Hvordan kan man "overgå" alle her inne. La oss fokusere på det positive. Kan vi ikke alle gjøre noe godt for noen vi kjenner eller ikke kjenner ;) Jeg prøver å hjelpe alle så godt jeg kan. Det er mange som trenger en hånd, noen trøstende ord, litt nærhet og omsorg. Gi noen en klem. Eller bare være tilstede? Kan vi ikke alle prøve å gi litt av oss selv. Gi litt nestekjærlighet. Er det ikke godt å se at noen smiler fordi nettopp DU gjorde noen glad? Akkurat DET liker jeg :) <3 Kan Ikke DU glede noen du også? La oss alle starte med å klemme de vi er glade i <3 En stor <3klem fra MEG til DEG. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. ups ;) glemte en viktig ting.. å legge inn meiladr også ;) ditti9@hotmail.com <3

   Slett
 95. Jeg har blitt fortalt mang en gang at jeg har et hjerte av gull på grunn av min vennlighet og min godhet til både unge og gamle så da fortjener vel jeg kanskje noen slike hjerter.Å de skal være et symbol på hvor glad jeg er i min lille datter, min kjære samboer og min gamle far som har demens å som alltid vil være i mitt hjerte. Å hvor taknemlig jeg er for å kan få ha mine kjære sammen med meg. Min far får bo hos oss så lenge det er mulig, tross en veldig grusom sykdom for jeg har alltid vært hans hjertesten <3 <3 <3

  SvarSlett
 96. مكافحة حشرات بالمدينة المنورة وهى من أفضل الشركات فى مجال مكافحة الحشرات وذلك لقدرتها العالية على التصدي للحشرات
  مكافحة حشرات بالمدينة المنورة

  والقضاء عليها تماما بكل سهولة،حيث تمتلك شركة مكافحة الحشرات بالمدينة المنورة فريق عمل متخصص خبير فى معرفة المشاكل المتسببة للإصابة بالحشرات ثم العمل على كيفية إستنتاج وإجاد أفضل الحلول المناسبة للبدء فى عملية المعالجة،
  مكافحة الحشرات بالمدينة المنورة
  وتتم تنفيذ المعالجة بإستخدام أفضل المبيدات الحشرية والمستخدمة عالميا فى عمليات الرش في الاماكن المصابة بإستخدام أحدث الأدوات والمعدات التكنولوجية والأمنه عند الإستخدام علي صحة الإنسان. وهذا ما تهدف إليه شركة مكافحة حشرات في تقديم خدمة مكافحة الحشرات وهي من أفضل الخدمات التي تقدمها مكافحة حشرات وتعد هذه أفضل خدمة مقدمة
  شركة مكافحة الحشرات بالمدينة المنورة
  من مكافحة الحشرات وذلك يعود إلي نظرة مكافحة الحشرات بالمدينة المنورة على وجود الكثير من الذين يعانون من مواجهة تلك الحشرات الضارة وذلك لعدم وجود الأساليب والطرق والأدوات التي تستخدم للقضاء علي الحشرات،ولذلك تقدم شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة خدمة مكافحة جميع انواع الحشرات من النمل الأبيض والصراصير والبق
  شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
  وغيرها من الحشرات الأخري.

  SvarSlett


 97. شركة عزل خزانات بالقصيمهل تعاني من تسربات المياه في منزلك أو على الجدران أو الأسقف ، هل تقلق من ترك هذه المشكلة لشركة قليلة الخبرة والتسبب في تشققات وأضرار في المناطق المتضررة من تسرب المياه وعلاماتها ، لا تقلق ، مع قيام شركتنا باكتشاف تسربات المياه في المخبز ، يمكننا أن نطمئن إلى أن شركتنا لا تعاني من هذه المشكلة. افضل شركة كشف تسربات المياه بالقصيم
  يمكن أن تسبب لك المنازل المتسربة العديد من المشاكل ، من أهمها ارتفاع فواتير المياه ، أو تآكل الطلاء ، أو العناصر الخرسانية في المباني ، أو حتى الصعوبات في المنزل نتيجة تفاعل الماء شركة كشف تسربات المياه بعنيزةمع مواد البناء على الجدران والأرضيات المصدر شركة عزل أسطح بالقصيم.
  شركة عزل خزانات بالقصيم
  تقدم شركتنا خدمات اخرى
  شركة تنظيف خزانات بالقصيم
  شركة كشف تسربات المياه ببريدة
  شركة كشف تسربات المياه بالبكيرية

  SvarSlett