torsdag 13. oktober 2011

Vil du begynne å selge våre produkter?

Har du interesse for interiør og liker å bli kjent med nye mennesker? Da er Perfect Home noe for deg. Å være forhandler for Perfect Home er inntektsbringende, samtidig som det er morsomt og inspirerende.

 

Vår dyktige konsulent Eileen Lauten har jobbet som forhandler i hele 10 år! Hun kan fortelle følgende:

For over 10 år siden når jeg startet som forhandler, hadde jeg en liten baby på 3 mnd. I tillegg til at jeg ønsket å komme meg ut for å treffe andre voksne, tenkte jeg at det ville være gøy å ha noe og drive med samtidig som jeg gikk hjemme.

I alle år har jeg hatt små barn, vært i full jobb og allikevel klart å holde 1- 2 party i uka. Med gode, lettsolgte produkter og opparbeidelse av fordeler i karrierestigen, vil du raskt "tjene egne lommepenger". Alt jeg har tjent på party har gått i en egen "pung" og forsvinner ikke bare i det store sluket.

Perfect Home er superflinke til å slenge ut gulrøtter som gir deg lyst til å satse videre. Turer, smykker, premier, gaver for lang og tro tjeneste (" bare 4 halvår til sååååå", så skal jeg ha diamanter :-)) Alt dette i tillegg til at man faktisk tjener penger på å ha hobbyen sin som bijobb og får tilgang til flotte interiørprodukter.

Servicesentret hos Perfect Home er veldig gode på å få deg til å holde hodet over vannet dersom du står fast. Gode på å gi ett" spark bak" hvis man trenger litt ekstra motivasjon. Mine spørsmål får jeg alltid svar på av blide servicemindede jenter. Lurer jeg på noe når jeg er ute og holder party, får jeg alltid svar på den kveldsåpne supporttelefonen.


Etterhvert som salget kom og årene har gått, har det bare blitt mer og mer morsomt. Jeg har vært på mange "rare" og artige steder, truffet fantastiske mennesker og knyttet vennskapsbånd med mange andre forhandlere man har truffet på turene som arrangeres to ganger i året.


Jeg vil anbefale alle med interesse for interiør og ønske om å tjene noen ekstra kroner til å bli min kollega :-).

 

Hver uke pakker hun bilen med Perfect Homes flotte interiørkolleksjon. Produktene er lettsolgte og etterspørselen stor. 

Har du lyst til å prøve deg som selger? Ta kontakt med oss her eller ring oss på 22 65 65 14.
Vi sender deg uforpliktende informasjon om hva vi kan tilby.


24 kommentarer:

 1. Hei !
  Så kjekt å finne bloggen deres :)
  Har solgt produkta deres en liten stund, veldig kjekt ! Men, var nok litt feil tid for min del - med hussalg, flytting og overtagelse av gard..
  Kan godt tenke meg å prøve igjen når ting har roet seg litt her !
  Liker varene deres !!! :)

  Klem Birgit

  SvarSlett
 2. Så koselig tilbakemelding :-) Da håper vi du kommer tilbake. Du er hjertelig velkommen! :-)

  SvarSlett
 3. Flott innlegg. Dette er faktisk noe jeg kunne tenke meg, men er allerede noen dom selger her jeg.bor ,:-S

  SvarSlett
 4. Det spiller ingen rolle. Dere har sikkert ulikt nettverk. En fordel er at man blir kollegaer og kan samarbeide litt :-)

  Forteller gjerne mer om dette om du tar en tlf til oss :-)

  SvarSlett
 5. Downloading ApkMarkt application isn't that enormous of a course of action. The foundation system is furthermore amazingly basic.

  SvarSlett
 6. Vista Healthcare and Ford delineated themselves as worldwide restorative administrations controls in a Visit Healthvistaarticle in Modern Healthcare's International form in which their suggestion to those masterminding remote theory is given.

  SvarSlett