fredag 9. september 2011

Mandag trekker vi vinnerne av "Winter lights"

Nå er det like før vi nærmer oss hele 100.000 medlemmer av Facebook gruppen vår. Vi gleder oss til å trekke de 5 vinnerne mandag 12 september. Det betyr at det er fremdeles mulig å delta i konkurransen :-). Alt du trenger å gjøre er å anbefale siden vår til ditt eget nettverk.


Perfect Home ønsker deg en riktig god helg med venner og familie.

19 kommentarer:

 1. Kommer meg ikke inn på fb å skrive kommentar så jeg skriver her. har delt linken med vennene mine og håper at jeg er med i trekningen i perfect home .Alle kose seg med interiør i hjemmet til helgen.

  SvarSlett
 2. har delt linken med venner og lykke til til oss begge thihi::)))

  SvarSlett
 3. Heisann :-)

  ✿♥ Delt linken med venner og ønsker dere en riktig GOD HELG!! ✿♥

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 4. Kathrine Elisabeth Larsen9. september 2011 kl. 11:10

  Delte Facebook siden deres på veggen min idag :)

  SvarSlett
 5. så gøy jeg skal dele på facebook jeg:)

  SvarSlett
 6. Har delt linken på min fb side! Regefjordsjento@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Hei! Har delt med mine venner:-)

  SvarSlett
 8. Hei. Har delt på veggen min på Facebook

  SvarSlett
 9. Har delt lenken;)

  SvarSlett