torsdag 15. september 2011

Inspirasjon fra Paris
I løpet av året reiser våre i innkjøpere på mange messer, Kina, India, Fillipinene, Tyskland og Frankrike er land som hyppig blir besøkt. Nå har de nettopp kommet tilbake fra messen "Maison & Objet" i Paris.


Bilde fra www.maison-objet.comDenne messen, som går over 5 dager, er en inspirasjonskilde for kommende trender. Her finner vi 3000 europeiske utstillere som i hovedsak selger produkter til de europeiske butikkene. Mange av trendene som stilles ut kommer først til oss 1-2 år senere.

Bilde fra www.maison-objet.com

Bilde fra www.maison-objet.com
Naturmaterialer står i fokus i tiden som kommer. Gjerne store, robuste ting og i naturfarget tre. Våre serier Avignon og Chalet er flotte, moderne og trendy produkter.


Veggskap i serien Chalet

Det etniske uttrykket er også i tiden. Denne stilen er inspirert av Afrika og Østen. Kjennemerket er mørke trevarer og sterke farger. Disse produktene fra er typisk for det etninske. 

Mystique figurer sett á 2
Dekorativ elefantfigur

Hvitt og ulike nyanser av natur er farger som dominerer. Men, det skal også være innslag av farger. Fargede tepper vært in en stund men nå kommer det bare mer. Noen av teppene som det kommer mer av nå er såkalt ”Patchwork” tepper. De er fargerike og har et slitt preg. De mest eksklusive teppene er laget av eldre og anikke tepper som klippes opp og sys sammen til et nytt teppe. Du har anskje lagt merke til teppene allerede?

Bilde fra www.maison-objet.com

16 kommentarer: